Brothers in Arms 2 Global Front HD Android igrica

 Brothers in Arms 2 Global Front HD za Samsung GTi9000 i Galaxy S

U ovim bitkama, vojnici postaju heroji.
Sada možeš da igraš nadaleko čuvenu Brothers in Arms igricu. Spremi se da zakoračiš u naintenzivniju i najeksplozivniju bitku Drugog svetskog rata!!!

Skini igricu i igraj u Story modu ili multiplejeru. Sakupljaj Dog tagove i iskustvo dok igraš i otključaj nebrojene dodatke kako bi tvoj vojnik bio što prilagođeniji tebi!


PRIKLJUČI SE TVOJIM SAVEZNICIMA ONLINE

Takmiči se sa pet prijatelja u mutliplejer bitkama na pet mapa u tri različita moda : Free For All, Team Deathmatch i Domination. Možete se povezati preko bluetootha ili čak da preko WiFi igrate online bilo kad i bilo gde.

BITKE ŠIROM PLANETE

Doživi svaki ratni front sa preko 50 misija i otključaj pet lokacija: Pacifik, Normandiju, Severnu Afriku, Nemačku i Siciliju.

RATNE MAŠINE

Upravljaj trima različitim ratnim vozilima uključujući tenk, terensko vozilo ili glajder da pregaziš svoje protivnike ili da tvoje besktvo bude izvedeno u stilu. Čak se možeš okomiti na svoje neprijatelje tako što ćeš se isprobati za oružjem na ratnim vozilima.

REALNE RATNE BITKE

Fantastična grafika i autentično okruženje su inspirisani reanim bitkama iz Drugog svetskog rata i oživljeni detaljnom 3D grafikom.

EPSKO ISKUSTVO

Doživi filmske trenutke sa većom interakcijom između tebe i članova tvoje čete i produbi svoj doživljaj igrice.

ARSENAL NA DOHVAT RUKE

Izaberi istorijski verna oružja uključujući mitraljeze, snajpere i bacače plamena.

Download link 

0 comments:

Post a Comment