TOP 15 Najtraženijih igrica za Android

1. Angry Birds Space HD

Angry Birds Space HD v1.0.1 | Android
 
NAJNOVIJA ANGRY BIRDS IGRICA!!! – Najpopularnija igrica za mobilne telefone je lansirana u svemir!
Nakon što su im jaja kidnapovana, Angry birds kreću u potragu za njima i kroz crnu rupu stižu u neverovatnu novu galaksiju u kojoj vladaju svemirske svinje! Međutim, Angry Birds imaju i svoje neverovatne nove super moći...
Angry Birds Space se sastoji od 60 međuzvezdanih nivoa na planetama i u nultoj gravitaciji. Neverovatan doživljaj igranja od usporenih zagonetki do eksplozija pri brzini svetlosti. Sa novim pticama, potpuno novim super moćima i potpuno novoj galaksiji za istraživanje, nebo više nije granica!!!

SKINI ODMAH!!!

Download link

2. Angry Birds Space Premium

Angry Birds Space Premium v1.0.1 | Android

Premium verzija najnovije Angry Birds igrice!!!Najpopularnija igrica za mobilne telefone je lansirana u svemir!

Nakon što su im jaja kidnapovana, Angry birds kreću u potragu za njima i kroz crnu rupu stižu u neverovatnu novu galaksiju u kojoj vladaju svemirske svinje! Međutim, Angry Birds imaju i svoje neverovatne nove super moći...
Angry Birds Space se sastoji od 60 međuzvezdanih nivoa na planetama i u nultoj gravitaciji. Neverovatan doživljaj igranja od usporenih zagonetki do eksplozija pri brzini svetlosti. Sa novim pticama, potpuno novim super moćima i potpuno novoj galaksiji za istraživanje, nebo više nije granica!!!

SKINI ODMAH!!!

Download link

3. Cut the Rope Experiments HD


Cut the Rope Experiments HD v.1.0 Android


Iseci kanape i donesi bombone Om Nomu, sakupljaj zvezde i otključaj nove nivoe!
Nastavak nagrađivane igrice za mobilne uređaje sada je dostupan i u Android verziji. U ovoj verziji  Cut the Rope Experiments u glavnoj ulozi je i dalje omiljeni Om Nom koga otkriva ludi naučnik (ali ipak ne loš) koji nastoji a ispita njegovu naviku da toliko jede bombone kroz seriju eksperimenata.


SKINI ODMAH I UŽIVAJ U ZABAVI!

Download link

4. Cut the Rope

Cut the Rope v.1.3.2 Android
Iseci kanap, uhvati zvezdu i nahrani Om Noma u ovoj nagrađivanoj igrici!
Dugo očekivana hit igrica je dobila i svoju Android verziju!Pridruži se zajednici od više od 60 miliona igrača koji već igraju ovu igrici i daju joj ocenu 4.81 od mogućih 5!
Mali Om Nom je gladan i jedino što stoji između njega i punog stomaka si ti - u stvrai tvoja pomoć da isečeš kanape na kojima se nalaze slatkiši koje on želi. Pređi prstima preko kanapa kako bi ukusna gomila slatkiša završila u njegovim ustima. Nemoj zaboraviti da sakupljaš zvezde i bušiš balone što je lakše reći nego učiniti kada su ispred tebe neprijatelji i prepreke!

SKINI ODMAH I PREPUSTI SE ZABAVI!!!

Download link

5. Doodle Jump

Doodle Jump v.1.6.6 Android

Skači skači! Drugo ime za ovu igricu je Skači odmah! Doodle Jump je veoma interesantna igrica koja zahteva veliku veštinu! Tvoj cilj je da učiniš sve da obojeni pasuljčići neprikidno skaču. Kada pasuljčići poskoče moraš da obratiš pažnju na plavu platformu koja se pomera, neidentifikovane leteće objekte, zloće, rakete i mušice!.Ukoliko ti ne ide baš najbolje, probaj da zadržiš dah ispod vode i nastaviš da skačeš. Ova igrica je neverovatno zabavna i zahtevna. Što više skočiš, više ćeš poena dobiti, a svoj rezultat možeš da postaviš na intenet!

SKINI ODMAH I UŽIVAJ!!!

Download link

6. Draw Something

Draw Something 1.3.6 Android
Najpopularnija društvena igra crtanja i pogađanja za Android!!!
Aplikaciju “Draw Something”, koja se popela na vrh liste najpopularnijih aplikacija nakon što je daunloudovana 350 miliona puta za samo sedam nedelja, kupio je gigant za igrice “Zynga”.

  Međutim, iako je ova igrica postigla neverovatan uspeh među haj-tek poroizvodima, u suštini predstavlja staromodan način zabave. Aplikacija je veoma slična igrici “Pictionary”, u kojoj jedna osoba crta neku sliku, a druga treba da pogodi šta je na njoj.
U aplikaciji “Draw Something” daljinski se pogađa šta je na slici.  Igra je veoma jednostavna ali je takođe veoma “zarazna”- prošlog meseca u roku u jednog dana nacrtano je po tri crteža svake sekunde.
Kompanija “Zynga” koja je kreirala i najpopularniju Fejsbuk aplikaciju “FarmVille”, pomoću igre “Draw Something” sada je proširila svoju delatnost i  na tržište mobilne telefonije i nada se da će uskoro udvostručiti broj korisnika ove aplikacije. 
★ 900+ reči za crtanjeWords to Draw
★ 5 besplatnih Bombi 
SKINI ODMAH I BACI SE NA CRTANJE!!!
7. Dude Perfect

Dude Perfect v.1.4 Android
 Dovdei do savršenstva tvoj šut!
 SPORTSKA IGRICA BROJ 1!!!
Pokaži da imaš ono što je potrebno da postižeš najneverovatnije i i najluđe moguće poene!!!

8. Fruit Ninja

Fruit Ninja v.1.7.7 Android 
 Jedan od najvećih Android hitova je stigao na ThumbArmy!!!

Fruit Ninja je neverovatna voćkasta igrica puna seckanja! Svakim zamahom tvog mača donesi ukusnu zabavu! Sa tri različita moda igranja u singlplejeru i svetskoj rang listi, ova neverovatno zarazna igrica će te terati da iznova i iznova pokušaš da postigneš što bolji rezultat!!!

SKINI ODMAH!!!

Download link

9. Grand Theft Auto III

Grand Theft Auto III v.1.3 Android 
Fenomenalna igrica koja je predstavila otvoreni svet igricama. Dobrodošli u Liberty City, gde je sve počelo.
Jedna od najuticajnijih igrica slavi svoju desetogodišnjicu postojanja. Svetski blokbaster dobija svoju mobilnu verziju i donosi ti mračno podzemlje Liberty Cityja.

Neverovatan, ogroman i raznovrstan svet, divalj izbor likova iz svih sfera života daje ti mogućnost da istražuješ šta želiš i ceo nemilosrdni svet kriminala ti je na dohvat ruke! Nevrovatna glasovna rešenja, zapanjujući soundtrek!
Ovo je revolucionarna igrica koja objašnjava žanr otvorenog sveta u igricam. Za novu generaciju!

SKINI I ISTRAŽI SVET!!!


10. Minecraft Pocket Edition

Minecraft Pocket Edition Android

Sagradi štagod zamisliš! Napravi ceo svet u pokretu sa Minecraft - Pocket Edition!!!
Ova igrica ti omogućava da stvaraš remek dela dok putuješ, kad si sa društvom, kad sediš u parku. Mogućnosti su neverovatne i beskrajne! Pomeri se tvog kompjutera i igraj Minecraft gdegod poželiš!

SKINI ODMAH!!!

Download link

 11. Osmos HD

Osmos HD v.1.2.8 Android
Apsorbuj ili budi apsorbovan!!!
Dugo očekivani hit je dostupan na Androidu! Uđi u svet evolucije! Da preživiš, moraš da apsorbuješ male organizme i da rasteš, ali moraš da se čuvaš većih grabljivica!

Ova igrica je dobitnik nagrade za "Igricu godine" i ima neverovatne vizuelne efekte, fantastičnu grafiku, hipnotički soundtrek i još mnogo toga!
Spremi se za evoluciju!!!

SKINI ODMAH!!!

Download link

12. Shadowgun

Shadowgun v.1.1.0 Android

Jedna od vizuelno najboljih igrica za mobilne uređaje ikada napravljenih!!!
Godina je 2350. Korumpirane intergalaktičke korporacije su na vlasti i unajmljuju love na ucenjene glave i plaćenike da završe njihove prljave poslove. Oni su poznati kao SHADOWGUNS.
 
SHADOWGUN te stavlja u ulogu Johna Slada, ozloglašenog plaćenika galaksije. Tvoja misija je da pronađeš doktora Edgara Simona, manijakalnog genija i vođe armije mutanata. Tvoj cilj je da se infiltriraš u njegovu tvrđavu i da se boriš sa njegovom ličnom gardom kiborga, droida i genetski unapređenih ljudi. Sa futurističkim oružjem, brodovima i uz pomoć S.A.R.A. -Sladovog ličnog android pomoćnika, SHADOWGUN kombinuje napetu taktičku borbu sa akcijom u trećem licu!

☣ZGROMI, UBIJ,UNIŠTI ☣
- Najnaprednija veštačka inteligencija korišćena u igrici - Bori se protiv neprijatelja koji razmišlja i koristi neverovatne taktičke manevre!
☣ KONZOLNI KVALITET GRAFIKE! ☣
-Ne samo da izgleda dobro, već izgleda fenomenalno!
☣ NEVEROVATNA NAUČNA FANTASTIKA U KRVI ☣
☣ OPTIMIZOVANO za Sony Xperia Play  ☣

- Priča originalne Shadowgun igrice
- 4 nova nivoa
- Nova stvorenja
- Nova oružja
- Novi soundtrek
- Neverovatna grafika
i još mnogo mnogo toga!!!

SKINI ODMAH!!!!!

Download link

13. Temple Run

Temple Run v.1.0.1 Android
Trči da spasiš život!!!Zarazni mega HIT je sada dostupan i na Androidu! Svi tvoji prijatelji je igraju, da li možeš da nadmašiš njihove rezultate!?

Nakon što si ukrao kip ukletog idola iz hrama, moraš da bežiš da spaseš svoj život od zlih demona majmuna čiji dah osećaš za vratom. Testiraj svoje reflekse dok bežiš niz strme zidove i litice hrama. Pređi prstom preko ekrana da se okreneš, skoči i slajduj da izbegneš prepreke, sakupljaj dukate i energiju, otključaj nove likove i vidi koliko daleko možeš da stigneš!! 

SKINI I IGRAJ ODMAH!!!

Download link

14. UNO HD ili MAU MAU


UNO HD Android
Pripremi se za UNO ili kako ga mi zovemo MAU MAU na tvom Android telefonu!Igraj najpopularniju igru sa kartama sa prijateljima i porodicom na tvom Android telefonu.

Svetski poznata igra za karte je verno urađena za mobilne urađaje i ima nova uzbudljiva pravila!Uživaj u ludoj zabavi UNA, sakupi tvoje omiljene karte istih boja ili znakova ili postavi ispred sebe veliki izazov tako što ćeš učestvovati u Turnir modu. Igraj protiv prijatelja u multiplejer modu koji ti je dostupan 24 sata dnevno preko WiFi konekcije.
 Igrati UNO nikad nije bilo lakše, budi prvi koji će se otarasiti svih svojih karata.

SKINI ODMAH!!!

Download link

15. Where's My Water


Where's My Water v.1.4.1 Android


Where's My Water je HIT aplikacija koju svi igraju, a u ovoj verziji imaš i dodatnih 20 zagonetki kojih nema u igrici!


Aligator Swampy živi u kanalizaciji ispod grada. On se malo razlikuje od drugih aligatora. On je radoznao, prijateljski nastrojen i voli da se istušira posle napornog dana na poslu. Drugi aligatori su oštetili njegove vodovodne instalacije i poremetili tok vode. Pomozi Swampiju da dovede vodu do njegovog tuša!!! 
Ukupno više od 140 nivoa zabave!!!


SKINI ODMAH!!!


Download link




Učitava se...

0 comments:

Post a Comment